Barn-HLR, kvällstid Stockholm

Vill du veta vad du ska göra om ett barn sätter i halsen, slutar andas, är medvetslöst eller i värsta fall får hjärtstopp? Vi erbjuder kvällsutbildning i hjärt-lungräddning barn, med ett upplägg som passar småbarnsföräldrar.

Målet är att du ska känna att du kan och vågar göra enkla men livräddande åtgärder tills hjälp kommer. Kursen genomförs av vår instruktör Anna Bengan Bengtsson, själv småbarnsförälder och läkare. Alla intresserade är givetvis mycket välkomna, även om man själv inte har småbarn.

Kursupplägg
Utbildningen tar 60 minuter och kommer att genomföras två gånger i följd. Medan första gruppen utbildas passar andra gruppen eventuella medföljande barn och fikar, därefter byts grupperna.  

Deltagare i första gruppen kan gå hem direkt efter kursen om så önskas. Vi kan inte garantera plats i första gruppen men vid särskilda behov går det oftast att lösa.

Ingen förberedelse behövs. Du får intyg på genomförd och utbildning. Kursen följer svenska HLR-rådets rekommendationer.

Kursdatum
Just nu har vi inga datum planerade men du är välkommen att lämna intresseanmälan. Är ni en föräldragrupp som kan samordna er har vi möjlighet att erbjuda ett utbildningstillfälle för gruppen, under förutsättning att ni är minst sex personer eller par.  

Plats
HLR Konsulten, Vretenvägen 12, Solna Strand

Kostnad
500 kr/person, vid anmälan av två personer tillsammans 700 kr/par (inklusive moms för privatpersoner)

Anmälan
Gör din intresseanmälan via formuläret nedan

Barn-HLR, kvällstid StockholmFakturaadress