Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Den samlar i vissa fall också in personuppgifter. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta. Läs mer

Barn-HLR

Vill du veta vad du ska göra om ett barn sätter i halsen, slutar andas, är medvetslöst eller i värsta fall får hjärtstopp?

Målet är att du ska känna att du kan och vågar göra enkla men livräddande åtgärder tills hjälp kommer. Alla intresserade är givetvis mycket välkomna, även om man själv inte har småbarn.

Kursupplägg
Utbildningen tar 90 minuter. Ingen förberedelse behövs. Du får intyg på genomförd och utbildning. Kursen följer svenska HLR-rådets rekommendationer.

Kursdatum
Just nu har vi inga datum planerade men du är välkommen att lämna intresseanmälan. Är ni en föräldragrupp som kan samordna er har vi möjlighet att erbjuda ett utbildningstillfälle för gruppen, under förutsättning att ni är minst sex personer eller par.  

Plats
HLR Konsulten, Vretenvägen 12, Solna Strand

Kostnad
500 kr/person, vid anmälan av två personer tillsammans 700 kr/par (inklusive moms för privatpersoner)

Anmälan
Gör din intresseanmälan via formuläret nedan
 
Information om personuppgifter: Vi vill informera dig om att när du registrerar din anmälan kommer vi att behandla och spara de uppgifter du lämnar. Vi gör detta för att kunna fullgöra det avtal vi ingår i och med din bokning, vad gäller leverans, fakturering och support. Vi kommer att lagra och gallra dina uppgifter i enlighet med gällande lagstiftning (bokföringslagen).

Du har alltid rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig eller exempelvis begära radering. Kontaktinformation: info@hlr-konsulten.se.

Barn-HLR, kvällstid StockholmFakturaadress