Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Den samlar i vissa fall också in personuppgifter. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta. Läs mer

Är du vår nya utbildningssamordnare?

HLR Konsulten befinner sig i ett expansivt skede. Allt fler kunder väljer oss som sin leverantör och samarbetspart, från stora avtalskunder till företag och samfälligheter.

HLR Konsulten är en av Sveriges största återförsäljare av hjärtstartare och första hjälpen- och akutsjukvårdsprodukter. Varje år utbildar vi ett stort antal kunder i HLR och första hjälpen, vi genomför också ett stort antal instruktörsutbildningar inom HLR-rådets olika utbildningsprogram. Vi erbjuder noga utvalda kvalitetsprodukter och utbildningar av hög kvalitet och våra kunder finns inom allt från myndigheter och företag till föreningar och privatpersoner. HLR Konsulten är också en viktig aktör i det professionella nätverk som arbetar för kunskapsspridning och en större tillgänglighet av hjärtstartare. Vi har bland annat varit med och tagit fram SIS-standarden ”Hjärtsäker zon”. Vi finns i trevliga lokaler nära Solna Strands T-bana. 

Nu söker vi en utbildningssamordnare

Vi behöver stärka upp vår utbildningsadministration ytterligare och söker dig som både trivs med många kundkontakter och som är duktig på planering. Du ska kunna hantera hela kedjan, från offert till planering och koordinering av kundens utbildning. Du blir en viktig kugge i vårt utbildningsteam. Vi ser gärna att du har erfarenhet av planering och administration. Det är en extra merit om du har erfarenhet från utbildningskoordinering inom sjukvården eller från liknande sammanhang.

Vem är du som person?

Vi vill att du ska vara engagerad och driven och kunna ta ett helhetsansvar med kunden i fokus. Du behöver också vara noggrann och kunna jobba systematiskt under tidspress. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas tillsammans med företaget.

Ansökan

Du är välkommen att kontakta Annika Holmén för ytterligare information på 010-172 22 03. Skicka din ansökan med CV till: info@hlr-konsulten.se. Vi kommer att utvärdera ansökningarna löpande, så vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 6 december.

Jag önskar kontakt

Vill du veta mer om en särskild produkt eller vilken lösning vi kan skapa just för dig eller ditt företag? Ange dina kontaktuppgifter nedan så ringer vi upp eller mejlar dig.