Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Den samlar i vissa fall också in personuppgifter. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta. Läs mer

Återförsäljare och instruktörer

Vill du bli återförsäljare av hjärtstartare och första hjälpen-produkter?

Hjärtstartare och första hjälpen-utrustning behövs på fler platser i samhället. Intresset och medvetenheten om vikten av att kunna erbjuda en trygg miljö växer. Kanske har du redan idag kunder som efterfrågar just dessa produkter. 

Via HLR Konsulten kan du bli återförsäljare av marknadens ledande hjärtstartare och av tillbehör till hjärtstartarna, till exempel skyddsskåp. Via oss kan du också bli återförsäljare av Laerdals övriga första hjälpen-utrustning samt av ett brett sortiment av förbandsmaterial från Snögg, desinfektion från Dax samt sjukvårdsväskor m m.

Vi söker samarbetspartners och instruktörer

Tycker du att hjärt-lungräddning är viktigt? Har du erfarenhet från ambulanssjukvård, räddningstjänst eller akutsjukvård?

Vi söker dig som är en erfaren HLR-instruktör, är utåtriktad och pedagogisk som person och som är intresserad av att hålla kurser i hjärt-lungräddning för våra kunder inom ditt närområde. Du kan arbeta som egenföretagare eller som anställd per timme. Omfattning efter behov. Kontakta oss för mer information.