Inloggad!

Tillbaka

Kampanj Philips hjärtstartare

10 Oct 2023

Kampanj Philips hjärtstartare

- Världens mest sålda hjärtstartare Philips Heartstart

Philips hjärtstartare HeartStart HS1 och HeartStart FRx är trygga och intuitiva och kan därför användas av alla. Röstinstruktionerna anpassas också efter användarens agerande. Behöver man hjälpa med hur man gör HLR och kompressionstakt så får man det. De är dessutom mycket driftsäkra med dagliga självtester av funktionen av både batterier och elektroder.

Philips Heartstart HS1 med väska

Vår mest sålda hjärtstartare med sin röda väska. Passar utmärkt i kontor och andra offentliga miljöer inomhus, eller varför inte i hemmet.

Välj förmånlig hyra, HeartStart HS1 med väska och larmat inomhusskåp för 319 kr i månaden/48 månader (exklusive moms). Kontakta oss i formuläret nedan.

Eller köp till kampanjpris hjärtstartare och väska för endast 10.320 kr eller inklusive skåp 11.443 kr, exkl moms. Kontakta oss eller köp direkt i vår butik (se länkar till höger).

Philips HeartStart HS1 används

Philips Heartstart FRx med väska

Det här är en hjärtstartare som passar utmärkt att placera utomhus i värmeskåp eller att ha som mobil hjärtstartare, kanske i bilen, båten eller vid olika evenemang.

Välj förmånlig hyra, HeartStart FRx med väska eller i larmat utomhusskåp Rotaid och handlingsplan för för 449 kr i månaden/48 månader (exklusive moms). Kontakta oss i formuläret nedan.

Eller köp till kampanjpris, hjärtstartare och väska för endast 13.567 kr. Inklusive utomhusskåp för 19.487 kr, exkl moms. Kontakta oss eller köp direkt i vår butik (se länkar till höger).

FRx Philips heartstart med skåp

-

Sammanfattning

Kontakta oss i formuläret längst ned för förmånlig hyra eller se våra köperbjudanden nedan i webbutiken.

PHILIPSKAMPANJ hjärtstartare

Vill du teckna förmånligt hyresavtal till kampanjpris eller ha hjälp med ditt köp?

Kontakta oss genom att fylla i dina uppgifter i formuläret! Du kan också ringa oss. Tack!

Vi svarar under vardagar från 09:00 till 17:00. Via mail svarar vi inom 24 timmar.

Kontakta oss på

Namn * 

Telefonnummer * 

E-post 

Företag 

Vad är du intresserad av?

 

Meddelande