Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Den samlar i vissa fall också in personuppgifter. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta. Läs mer
byggnadsarbetsplats med hjärtstartare

Helhetslösningar

HLR Konsulten erbjuder kvalitetsprodukter och utbildningar inom hjärt-lungräddning, första hjälpen och akutsjukvård. Vår verksamhet bidrar till att skapa hjärtsäkra platser och därmed rädda liv. Vi finns Solna med hela Sverige som arbetsfält.

Beroende på vilken miljö vi befinner oss i måste vi ta hänsyn till olika typer av risker. Under helhetslösningar har vi grupperat verksamheter och miljöer som ställer olika krav på hjärtstartare, första hjälpen och utbildning.

Genom att ta del av informationen under helhetslösningar kan ni få hjälp att förstå vad just er miljö ställer för krav och vilken utrustning och utbildning som kan vara lämplig. Självklart hjälper vi er gärna genom att diskutera just era behov och hur vi kan skräddarsy en lösning utifrån miljö, verksamhet och förutsättningar.

Jag önskar kontakt

Vill du veta mer om en särskild produkt eller vilken lösning vi kan skapa just för dig eller ditt företag? Ange dina kontaktuppgifter nedan så ringer vi upp eller mejlar dig.