Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Den samlar i vissa fall också in personuppgifter. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta. Läs mer

HeartStart FRx, hyrespaket 1

När ni hyr HeartStart FRx får ni en hjärtstartare som är enkel att använda, robust och driftsäker. Den är byggd för att klara miljöer med särskilda krav och är därför särskilt lämplig i publika miljöer eller industrimiljöer där det behövs en hjärtstartare som tål tuffare hantering och förhållanden.

Hyr hjärtstartare HeartStart FRx, inklusive

  • Väska
  • D-HLR-sats
  • Skylt
  • Supportavtal

Pris: 368 kr/månad, avtalslängd 48 månader

Hjärtstartaren placeras på lämplig plats och märks ut med skylten Defibrillator/Hjärtstartare. I D-HLR-satsen ingår artiklar som kan behövas beroende på situation, exempelvis ansiktsskydd, sax, rakhyvel och desinfektion.

Supportavtal omfattar:

  1. Telefonsupport under kontorstid: Handhavandefrågor, råd om utbildning, återställningshandhavande efter användning i skarpt läge och reservdelsfrågor.
  2. Elektroder och batterier under avtalstiden.

Utbildning
Även om hjärtstartaren är mycket att enkel att använda rekommenderar vi utbildning i hjärt-lungräddning med hjärtstartare. I en krissituation känns det lättare och tryggare att agera när man fått tillfälle att öva innan.

Hyr HeartStart FRx 1