Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Den samlar i vissa fall också in personuppgifter. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta. Läs mer

D-HLR instruktör

Instruktörsutbildning i D-HLR som genomförs enligt svenska HLR-rådets riktlinjer 2016. Utbildningen genomförs i våra lokaler i Solna, tio minuter från Stockholm central. Vid minst fyra deltagare kan datum anpassas efter önskemål.

Målsättning
Att utbilda instruktörer som i sin tur håller grundutbildning i Hjärt-lungräddning för insatspersonal (D-HLR).

Omfattning
- Kursdeltagaren blir efter godkänd utbildning certifierad instruktör i D-HLR, enligt Svenska HLR-rådets utbildningsprogram 2016.
- Kursen omfattar 8 timmar, dvs 4 timmar grund- och 4 timmar instruktörsutbildning.

Innehåll
- Grundutbildning i D-HLR (4 timmar)
- Genomgång av utbildningsmaterialet
- HLR - teknik - test
- Redovisning av träningsuppgifter
- Pedagogisk diskussion
- Genomgång av kvalitetssäkring och kompetenskort
- Organisation av utbildning
- Praktiska råd

Förkunskaper
- Instruktör i Vuxen-HLR
- Läs in kurs- och instruktörsboken i D-HLR
- Genomför HLR-rådets webbutbildning för D-HLR, på både kurs- och instruktörsnivå
- Förbered övningsuppgifter/presentationer (enligt instruktioner i kursbekräftelsen)

Pris
4 100 kr/kursdeltagare, exklusive moms. Kursmaterial ingår.

Datum 
5 Oktober 2021, kl. 08.00-17.00

Anmälan: Fyll i formuläret nedan. Om det inte finns något kommande datum inplanerat är du välkommen med en intresseanmälan så kontaktar vi dig vid nästa planerade utbildning.

Information om personuppgifter: När vi registrerar din anmälan kommer vi att behandla och spara de uppgifter du lämnar. Vi gör detta för att kunna fullgöra det avtal vi ingår i och med din bokning, vad gäller leverans, fakturering och support. Som kund hos oss registrerar vi också vilken utbildning du deltar i. Uppgifterna kan också komma att användas för uppföljning samt marknadsföring. Vi kommer att lagra och gallra dina uppgifter i enlighet med gällande lagstiftning (bokföringslagen). Övriga uppgifter sparar vi så länge du är kund hos eller i max fem år.

Du har alltid rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig eller exempelvis begära radering. Kontaktinformation: info@hlr-konsulten.se.

Kursanmälan D-HLR Instruktör

Välkommen med din anmälan. Vänligen fyll i alla uppgifter. Du kan också välja att enbart göra en intresseanmälan. Vi kontaktar dig!Fakturaadress

Leveransadress för förberedande kursmaterial
Fylls i om annan adress än fakturaadressen.

Instruktörsnummer