Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Den samlar i vissa fall också in personuppgifter. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta. Läs mer

Årets företagare Solna 2019
den 4 december 2019

HLR Konsultens vd Mikael Gustafsson har utsetts till årets företagare av Solna stad. En pris som delas ut till ett företag i Solna som visat på tillväxt, resultat och entreprenörskap.


Med motiveringen

Årets företagare har under sin framgångsrika resa till att bli marknadsledande i sin bransch alltid haft kvalitet och säkerhet som främsta fokus. Med stor passion för att öka kunskapen inom ett livsviktigt område har årets företagare skapat arbetstillfällen, mycket goda resultat och dessutom banat vägen för en ny marknad.

vann Mikael den fina utmärkelsen. Själv säger han så här:

– Jag är stolt, glad och ödmjuk. Roligt och smickrande att vår verksamhet och bransch uppmärksammas. Jag vill dela priset med mitt team på HLR Konsulten som har bidragit till att företaget hela tiden skapat tillväxt med bibehållen kvalitet. Priset ger oss positiv energi och inspirerar oss att fortsätta i samma anda.

utbilda andra i HLR och hjärtstartare