Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Den samlar i vissa fall också in personuppgifter. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta. Läs mer

Hjärtstartare ''flyttar in''
den 8 april 2016

Fastighetsägarna Stockholm har tecknat ramavtal för hjärtstartare med HLR Konsulten. Det är ett förmånligt erbjudande som alla medlemmar kan ta del av.

Forskning visar att de flesta hjärtstoppen inträffar i boendemiljön, närmare bestämt ungefär 70 procent. När ett hjärtstopp inträffar är det bråttom och hjälpen behövs omedelbart. Med den faktabakgrunden känns det extra positivt att Fastighetsägarna Stockholm tecknat ramavtal med HLR Konsulten. Det ger Fastighetsägarnas samtliga medlemmar – fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och övriga medlemmar – möjlighet att köpa Philips hjärtstartare till förmånliga priser.

De bästa förutsättningarna för att överleva ett plötsligt hjärtstopp är när hjärt-lungräddning med bra kvalitet kan startas omgående och en hjärtstartare kan används inom tre minuter. Att kunna hjärt-lungräddning är alltså livsviktig kunskap. Fastighetsägarna ger också möjlighet till utbildning i samband med inköp av hjärtstartare.

Inom förmånsavtalet för hjärtstartare erbjuder HLR Konsulten:

  • Rådgivning kring bästa lösningen
  • Hjärtstartare Philips HeartStart HS1 och HeartStart FRx
  • Förvaringslösningar: skåp och hållare
  • Skyltar
  • Supportavtal

Är du medlem och vill veta mer? Kontakta oss direkt eller läs mera på Fastighetsägarnas webbplats.

Jag vill veta mer

Vi är medlemmar i Fastighetsägarna Stockholm och vill veta mer om hjärtstartare och förmånsavtalet.

hjärtstartare hjälper i bostadsrättsföreningar