Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Den samlar i vissa fall också in personuppgifter. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta. Läs mer

HLR-utbildning är fortfarande livsviktigt!
den 18 september 2020

Situationen i samhället har vänt upp och ner på vår vardag men det är fortfarande viktigt att kunna agera och hjälpa någon som drabbats av hjärtstopp. Utbildning i HLR ska vara aktuell och är livsviktig.

Varje minut räknas och det går att utföra HLR på ett säkert sätt även i dessa tider. Vår kursverksamhet är öppen som vanligt och vi har anpassat vårt utbildningsupplägg efter Svenska HLR-rådets riktlinjer som för tillfället modifierats något efter den rådande situationen. Det innebär att ni som företag, förening eller du som privatperson tryggt kan boka den livsviktiga utbildningen med oss. Vi följer alla hygien- och rengöringsrekommendationer för allt utbildningsmaterial, vi låter inte deltagarna dela på HLR-dockor under kursen och vi försäkrar oss om extra utrymme mellan kursdeltagarna etc. Vi gör allt vi kan för att den som deltar på våra kurser ska kunna göra det på ett tryggt sätt.

Här kan du läsa mer om Svenska HLR-rådet rekommendationer för hjärt-lungräddning under pågående pandemi:

https://www.hlr.nu/rekommendationer-fran-svenska-radet-for-hjart-lungraddning-med-anledning-av-covid-19-coronavirus/

Kontakta oss om du vill boka en utbildning eller har frågor!

Jag önskar kontakt

Vill du veta mer om en särskild produkt eller vilken lösning vi kan skapa just för dig eller ditt företag? Ange dina kontaktuppgifter nedan så ringer vi upp eller mejlar dig.

2020-09-18 Nyhet, Covid