Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Den samlar i vissa fall också in personuppgifter. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta. Läs mer

Peab väljer HeartStart FRx
den 11 april 2014

Peab har valt HLR Konsulten som leverantör av hjärtstartare.

Hjärtstartaren som valet föll på är Philips HeartStart FRx som är en mycket tålig och lättanvänd hjärtstartare och därför synnerligen lämplig för alla miljöer inom Peabs verksamhetsområde, från kontor till byggarbetsplatser.

I HLR Konsultens uppdrag ingår att vara rådgivande till arbetsplatserna för att hjälpa dem att utifrån verksamhetens behov skapa en så hjärtsäker plats som möjligt.

– Det är ett intressant och viktigt uppdrag för HLR Konsulten som också ställer höga krav på service och tillgänglighet från vår sida. Vi tycker det är roligt att få samarbeta med ett företag som så tydligt uttalat att de har en önskan att se arbetsplatserna utrustas med hjärtstartare, både med tanke på medarbetarnas säkerhet men också utifrån ett större samhällsansvar, säger Mikael Gustafsson, HLR Konsultens vd.

Samarbetet inleddes i början av året och ett antal hjärtstartare har redan levererats ut till arbetsplatserna.

Peabflaggor väg