Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Den samlar i vissa fall också in personuppgifter. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta. Läs mer

Öppen utbildning - Vuxen-HLR med hjärtstartare ONLINE

Utbildningen ger grundläggande kunskaper i hjärt-lungräddning för vuxna och hur man använder en hjärtstartare/defibrillator vid ett plötsligt hjärtstopp. Vi lär oss också att behandla en person med luftvägsstopp.

Utbildningen i HLR med hjärtstartare följer svenska HLR-rådets riktlinjer och genomförs av instruktörer som är certifierade av HLR-rådet. Samtliga våra instruktörer har egen erfarenhet från ambulans, räddningstjänst eller akutsjukvård.

Utbildningen genomförs helt online (genom mötesprogrammet Zoom) för att ge möjlighet till utbildning oavsett om deltagarna befinner sig i hemmet eller på arbetsplatsen. Utbildningen är helt instruktörsledd och var och en deltar via sin uppkopplade enhet i realtid. Instruktören leder utbildningen och ger kontinuerlig feedback och svar på frågor uppkommer.

Omfattning:
- Varje kurstillfälle omfattar 2 timmar.
- Maximalt antal deltagare per kurs är 8 personer.
- Kursen innehåller både teori och praktik.

Innehåll:
Hjärt-lungräddning
- Kontrollera livstecken
- Skapa öppen luftväg och kontrollera andning
- Larma på rätt sätt
- Hjärt-lungräddning vid hjärtstopp
- Praktisk träning
- Lägga en medvetslös person i stabilt sidoläge

Hjärtstartare
- Information
- Apparatgenomgång
- Demonstration
- Säkerhetsaspekter
- Användning av en hjärtstartare på ett säkert och effektivt sätt
- Praktisk träning

Luftvägsstopp
- Identifiera och åtgärda luftvägsstopp

Förberedelser:
Inbjudan med instruktioner skickas separat till varje deltagare i god tid innan utbildningen.

Kostnad
1 500 kr inkl. moms per person (1 200 kr exkl. moms), i priset ingår en Mini Anne-docka som skickas ut från oss ca 3 veckor innan utbildning, i samband med detta utskick skickas även fakturan.

Datum

20 april      2022, kl.09.00 - 11.00 - INSTÄLLD

Information om personuppgifter: Vi vill informera dig om att när du registrerar din anmälan kommer vi att behandla och spara de uppgifter du lämnar. Vi gör detta för att kunna fullgöra det avtal vi ingår i och med din bokning, vad gäller leverans, fakturering och support. Vi kommer att lagra och gallra dina uppgifter i enlighet med gällande lagstiftning (bokföringslagen).

Du har alltid rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig eller exempelvis begära radering. Kontaktinformation: info@hlr-konsulten.se.

Kursanmälan Öppen Online HLR

Välkommen med din anmälan. Vänligen fyll i alla uppgifter. Du kan också välja att enbart göra en intresseanmälan. Vi kontaktar dig!Fakturaadress

Leveransadress för förberedande kursmaterial
Fylls i om annan adress än fakturaadressen.