Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Den samlar i vissa fall också in personuppgifter. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta. Läs mer

Är du vår nya kollega?

HLR Konsulten växer och vi söker engagerade medarbetare för att förstärka inom kundtjänst och utbildning.

HLR Konsulten är en av Sveriges största återförsäljare av hjärtstartare och första hjälpen- och akutsjukvårdsprodukter. Varje år utbildar vi ett stort antal kunder i HLR och första hjälpen, vi genomför också ett stort antal instruktörsutbildningar inom HLR-rådets olika utbildningsprogram. Vi erbjuder noga utvalda kvalitetsprodukter och utbildningar av hög kvalitet. Våra kunder finns inom allt från myndigheter och företag till föreningar och privatpersoner. HLR Konsulten är en viktig aktör i det professionella nätverk som arbetar för kunskapsspridning och en större tillgänglighet av hjärtstartare. Vi har bland annat varit med och tagit fram SIS-standarden ”Hjärtsäker zon”. Vi finns i trevliga lokaler nära Solna Strands T-bana. 

HLR Konsulten växer, allt fler kunder väljer oss som sin leverantör och samarbetspart, från stora avtalskunder, blåljusverksamhet till företag och samfälligheter.

Order/logistik

Vi behöver stärka upp inom vår kundtjänst och söker dig som vill arbeta med order och logistik. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du kommer att få arbeta med allt från lagerhantering, packning till att hjälpa våra kunder med beställningar och frågor. Det är ett stort plus om du även har ekonomiska kunskaper, exempelvis inom bokföring och reskontra.

Utbildningssamordnare

Vi behöver stärka upp inom vår utbildningsadministration och söker dig som både tycker om att sälja och som är duktig på planering. Du ska kunna hantera hela kedjan, från offert till planering och koordinering av kundens utbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av planering och administration och är van vid kundkontakt.

HLR-instruktör

Vi söker dig som vill bli en del av vårt team av duktiga utbildare. Vi vill att du är en erfaren instruktör och en duktig pedagog. Du ska helst ha en bakgrund inom blåljusverksamhet eller akutsjukvård, du får mycket gärna vara sjuksköterska. Givetvis ska du vara certifierad enligt svenska HLR-rådet. Vi söker både dig som vill kombinera utbildningsuppdrag med ditt ordinarie jobb och dig som är intresserad av en halvtids- eller heltidstjänst med utgångspunkt i Solna.

Vem är du som person?

Oavsett vilken roll du kommer axla i vårt företag så vill vi att du ska vara engagerad och driven. Du ska kunna ta ett helhetsansvar med kunden i fokus. Erfarenhet från branschen är förstås en merit. HLR Konsulten befinner sig i ett expansivt skede och för rätt person finns goda möjligheter att utvecklas tillsammans med företaget.

Ansökan

Du är välkommen att kontakta Annika Holmén för ytterligare information på 010-172 22 03. Skicka din ansökan med CV till: info@hlr-konsulten.se. Ange vilken tjänst du söker. Vi kommer att utvärdera ansökningarna löpande, så vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 19 december.

Jag önskar kontakt

Vill du veta mer om en särskild produkt eller vilken lösning vi kan skapa just för dig eller ditt företag? Ange dina kontaktuppgifter nedan så ringer vi upp eller mejlar dig.