Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Den samlar i vissa fall också in personuppgifter. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta. Läs mer

Vi söker HLR-instruktörer

HLR Konsulten är en av Sveriges största återförsäljare av hjärtstartare och första hjälpen- och akutsjukvårdsprodukter. Varje år utbildar vi ett stort antal kunder i HLR och första hjälpen, vi genomför också ett stort antal instruktörsutbildningar inom HLR-rådets olika utbildningsprogram. Vi erbjuder noga utvalda kvalitetsprodukter och utbildningar av hög kvalitet. Våra kunder är myndigheter, företag, föreningar och privatpersoner. HLR Konsulten är en viktig aktör i det professionella nätverk som arbetar för kunskapsspridning och en större tillgänglighet av hjärtstartare. Vi har bland annat varit med och tagit fram SIS-standarden ”Hjärtsäker zon”. Vi finns i trevliga lokaler nära Solna Strands T-bana. 

HLR-instruktör på hel- eller deltid

Vi söker dig som är en erfaren HLR-instruktör och duktig pedagog och som vill utbilda våra kunder i HLR och gärna brandsäkerhet. Det är önskvärt att du har en bakgrund inom blåljusverksamhet eller akutsjukvård. Givetvis ska du vara certifierad HLR-instruktör enligt Svenska HLR-rådet och har du ytterligare instruktörskompetenser är detta en fördel, exempelvis inom Barn-HLR eller S-HLR. HLR Konsulten kan också erbjuda kompetensutveckling och internutbildning. En extra merit är om du har kunskap om brandskydd och systematiskt brandskyddsarbete.

I första hand söker vi dig som är intresserad av en heltidstjänst, med utgångspunkt från vårt kontor i Solna, men vi kan också diskutera ett upplägg med en deltidstjänst.

Vem är du som person?

Vi söker dig som är engagerad och driven och som sätter kunden i fokus. Du brinner för att utbilda och tycker om mötet med människor i olika situationer och miljöer. Du vill också bli en i vårt entusiastiska och kvalitetsmedvetna team, som stöttar och hjälper varandra i olika uppgifter.

Ansökan

Du är välkommen att kontakta Annika Holmén för ytterligare information på 010-172 22 03. Skicka din ansökan med CV till: info@hlr-konsulten.se

Jag önskar kontakt

Vill du veta mer om en särskild produkt eller vilken lösning vi kan skapa just för dig eller ditt företag? Ange dina kontaktuppgifter nedan så ringer vi upp eller mejlar dig.