listIcon
sök
content
content0
Inloggad!

Hjärt & lungräddning inom sjukvård

S-HLR

S-HLR är hjärt och lungräddning för de som arbetar inom vården. Vid plötsligt hjärtstopp måste det finnas fungerande rutiner, inte minst inom vården samt på våra sjukhus. Varje år drabbas flera tusen personer på sjukhus i Sverige. De första minuterna är livsavgörande. Därför gäller det att hålla kunskapen aktuell. Utbildningarna följer HLR-rådets riktlinjer.

Nya krav i ett nationellt täckande hyrbemanningsavtal gör att alla konsulter inom sjukvården behöver ha aktuell utbildning i Hjärt och lungräddning för sjukvårdspersonal S-HLR. Vi erbjuder ett antal öppna utbildningstillfällen i Stockholm, Göteborg och Malmö. Aktuella datum och anmälan hittar du under Boka - Öppen kurs Vuxen respektive Barn. Välkommen!

Tillbaka

S-HLR utbildning

Mer om:

S-HLR (HLR för sjukvårdspersonal)

    Våra kurser i S-HLR vänder sig till personal verksamma inom vården, det vill säga vårdpersonal på sjukhus, inom primärvården samt övriga sjukvårdsinrättningar, tandläkarmottagningar samt studenter i vårdutbildningar. S-HLR Vuxen / Barn är grundnivån för vårdpersonal. Utbildningarna följer svenska HLR-rådets riktlinjer 2021 och syftar också till att förstärka deltagarnas kompetens och självförtroende i att hantera akuta medicinska situationer med precision och effektivitet.

    Båda utbildningarna kräver förberedelser inför kursen, se under respektive utbildning. Fokus ligger på praktiskt träning och teamträning med scenarioövningar.

    Förberedelserna och förkunskaperna är viktiga och obligatoriska för att kurserna ska kunna genomföras med rätt kvalitet samt leda till godkänt kurs och utfärdande av kompetenskort.

UTBILDNING

En bra S-HLR utbildning lägger grunden

Certifierade instruktörer

Certifierade instruktörer

Våra instruktörer är certifierade enligt gällande riktlinjer. Vi kvalitetssäkrar och utvärderar – och våra kunder är mycket nöjda.

Graphic - Badge White

Kunskapsbevis

Efter genomgången utbildning får kursdeltagarna ett kunskapsbevis. I kunskapsbeviset finns även en lathund med kursens viktigaste moment.

Graphic - Clock White

Årlig utbildning

Det är viktigt att repetera och hålla kunskapen vid liv för att kunna agera i en akutsituation. Därför rekommenderar vi uppföljande, årliga utbildningar.

SAGT OM OSS

Vi har hög kundnöjdhet och arbetar med både stora och små organisationer

"Alla tyckte det var en toppenutbildning med väldigt kunniga och engagerande utbildare. Bara plus."

Kristian Wikström

Outokumpu Stainless AB

quote_right

"Vill vill poängtera hur otroligt proffsiga samtliga av era instruktörer är. Flertalet i vår organisation som varit på otaliga HLR-utbildningar tyckte den här utbildningen var bäst."

Louise Renlund

HR-generalist, Platzer Fastigheter AB

quote_right

KONTAKT

Vill du ha en offert från oss, eller har du någon annan fråga?

Vi svarar under vardagar från 09:00 till 17:00. Via mail svarar vi inom 24 timmar. Välkommen!

Kontakta oss på

Namn * 

Telefonnummer 

E-post * 

Företag 

Meddelande

ISA 9001 Certificate
Vi stöttar hjärtuppropet
ISO 14001 Certificate
Swedish standard institutet

Copyright© 2024 HLR-Konsulten.se, all rights reserved