listIcon
sök
content
content0
Inloggad!

Hjärtstartare pris?

Vad är priset på en hjärtstartare, en fråga många ställer sig när de ska göra denna investering. Om du har sökt information om pris hjärtstartare och hamnat här, har du kommit till rätt plats. Välkommen till HLR-konsulten. Vi hjälper dig gärna att hitta det bästa priset och hjärtstartaren för just er!

Här hittar du mer information om våra priser och kan köpa hjärtstartare

I en akut nödsituation kan denna enhet göra avgörande skillnad. Priset varierar beroende på faktorer såsom märke, modell och de olika funktioner som erbjuds. Vi på HLR-konsulten har lång erfarenhet och erbjuder bara utvalda och säkra hjärtstartare oavsett vilken modell du väljer.

Hjärtstartare pris

Vad är rätt pris på hjärtstartare?

Enkelt att köpa hjärtstartare!

Egentligen är en hjärtstartare rätt enkel att köpa. Alla kan ge stötar som kan rädda ett liv. Vi har valt ut de vi tycker är enklast att använda. På vår sajt hittar du beskrivningar på våra olika modeller och vi hjälper dig att välja rätt hjärtstartare till rätt pris för din miljö och med de funktioner du önskar. Bara maila eller ringa så hjälper vi dig!

Tryggt köp till rätt pris

Alla våra hjärtstartare har CE-certifikat och är därmed godkända och innebär att det är produkter av hög kvalité, oavsett vilken du väljer att köpa.

Alla våra modeller har garanti i minst 8 år och vi ger dig telefonsupport för att du ska känna dig extra trygg med ditt köp, om frågor uppstår.

Välja bästa hjärtstartaren för oss

Våra populära hjärtstartare - till rätt pris

Här nedan ser du våra kunders favoriter

Se alla hjärtstartare

Kampanj

LIFEPAK CR2 Wi-Fi med väska

LIFEPAK CR2 Wi-Fi med väska

17 655 kr
16 613 kr
BeneHeart C1A - med väggfäste

BeneHeart C1A

19 849 kr
15 628 kr

Kampanj

LIFEPAK CR2 Wi-Fi, Tvåspråkig med väggfäste

LIFEPAK CR2 Wi-Fi, Tvåspråkig med väggfäste

18 318 kr
17 855 kr

Kampanj

philips hs1 med vitt skåp

Storsäljare

Philips HeartStart HS1 med väska och larmat skåp(vitt)

17 449 kr
15 863 kr

Kampanj

Storsäljare

Philips HeartStart FRx med väska

22 043 kr
16 959 kr

Kampanj

Storsäljare

Philips HeartStart HS1 med väska

14 974 kr
13 488 kr

Erbjudande

HeartStart HS1 med väska och skåp

Philips HeartStart HS1 med väska och väggskåp

18 074 kr
14 346 kr

Vad ska man tänka på när man ska införskaffa en hjärtstartare?

Hur ska man veta vilken hjärtstartare man ska välja? Här ger vi dig några goda råd inför valet av hjärtstartare så du kan hitta rätt hjärtstartare till rätt pris för er!

 • Den ska självklart vara CE-märkt, vilket alla våra enheter är.
 • Instruktioner, ska vara på användarens modersmål. Det finns även modeller som erbjuder möjlighet att växla till ett andra språk.
 • Den ska vara enkel att använda och förstå och den ska ge tydliga instruktioner steg-för-steg.
 • Elektroderna ska ge tydliga instruktioner för placeringen i form av bilder och vara lätta att sätta på plats.
 • Ta också reda på hur lång garantitid hjärtstartaren har, alla våra hjärtstartare har minst 8 år. En hjärtstartare av ett etablerat märke ger också trygghet och god service över längre tid.
 • Hjärtstartaren ska också vara driftsäker. Den ska utföra automatiska självkontroller av funktion och larma vid eventuella fel, helst dagligen och minst veckovis.
 • I vilken miljö ska enheten användas, kontor, industri eller kanske sport och fritid? Ska den bli utsatt för tuffa tag, d v s krävs det en högre IP-klassning, d v s från 55 och uppåt?
 • Fundera också över hur ni ska placera hjärtstartaren så att den är så lättillgänglig som möjligt. Kan ni placera den utomhus? Det finns bra lösningar i form av värmeskåp!
 • Är det exempelvis en förskole- eller skolmiljö, d v s finns det barn under åtta år och under 25 kg så att hjärtstartaren kan behöva anpassas snabbt för att kunna behandla barnhjärtan? Då kan det vara bra med barnknapp eller barnnyckel så att man slipper byta elektroder.
 • Tänk också igenom vad ni behöver för att placera hjärtstartaren så synligt som möjligt, till exempel skyltar, hållare eller skåp.
 • Vill ni ha hjälp med övervakning så finns hjärtstartare med uppkoppling för övervakning. Vi har vårt 24/7 övervakningskåp.
 • Kontakta gärna oss för mer information eller begär en offert, se formuläret nedan. Du kan även beställa hjärtstartare direkt i vår webbutik.

Mer om hjärtstartare

Lågt månadpris om du vill hyra

Att köpa en hjärtstartare är idag lika vanligt som att hyra den. Priser från 229 kr i månaden. När du hyr ingår alltid garanti och support. Vi säkerställer att du har en fungerade hjärtstartare och elektrod och batteribyten ingår. Används din hjärtstartare skarpt så byter vi kostnadsfritt elektroder och hjälper er återställa den. Vi har telefonsupport för att hjälpa dig med evt frågor. Allt för er trygghet.

Prisjämförelse vid köp av hjärtstartare.

Se över våra olika hjärtstartare för att jämföra funktioner/egenskaper och priser. Bestäm dig för vilka funktioner du behöver och i vilken miljö du ska ha din enhet för att komma närmare ett beslut. På vår hjärtstartarsida kan du se alla våra olika fabrikat och modeller. Och kom ihåg, de kan alla rädda ett liv.

Hjärtstartare kostnad löpande

En hjärtstartare behöver kontinuerligt kontrolleras så att man upptäcker eventuella fel som kan uppstå. Hjärtstartaren utför självtester för batterifunktionen och larmar med ljud och/eller indikatorrutan på framsidan av enheten. Du behöver även byta elektroder enligt märkets anvisningar. Vissa hjärtstartare larmar om elektroder men för många behöver du själv kontrollera datum och att elektroderna är orörda. När du räknar på priset för din hjärtstartare är det av vikt att även lägga till priset på elektroder och batterier. Så du får svar på frågan Vad är rätt pris för hjärtstartaren jag ska köpa.

KONTAKT

Vill du ha en offert från oss, eller har du någon annan fråga?

Vi svarar under vardagar från 09:00 till 17:00. Via mail svarar vi inom 24 timmar. Välkommen!

Kontakta oss på

Namn * 

Telefonnummer 

E-post * 

Företag 

Vad är du intresserad av?

 

Meddelande

Vi stöttar hjärtuppropet
ISO 14001 Certificate
ISA 9001 Certificate
Swedish standard institutet
Braschrådet för hjärtstartare i Sverige

Copyright© 2024 HLR-Konsulten.se, all rights reserved