listIcon
sök
content
content0
Inloggad!

Hjärtstartare bäst i test?

Kanske har du googlat på Hjärtstartare bäst i test eller bästa hjärtstartaren och hamnat här? Då ska vi göra vårt bästa att ge dig ett svar. Låt oss börja med att säga att alla erkända modeller är utvecklade på ett sådant sätt att du som ska använda den inte ska kunna göra något fel som kan skada dig eller någon annan. Apparaten analyserar hjärtrytmen och den kommer bara att avge en elektrisk stöt om den ser att det behövs. Den vägleder användaren genom tydliga röstinstruktioner, vilket även minimerar eventuell felanvändning. Vi hjälper dig gärna att hitta bästa hjärtstartaren just för er!

Här hittar du mer information om våra priser och kan köpa hjärtstartare
bästa hjärtstartaren

Bästa hjärtstartaren för er!

Bästa hjärtstartaren?

Det finns inte ett svar på frågan hjärtstartare bäst i test, utan frågan är snarare vilken modell som är bäst för just er. Vi har många olika modeller och märken med olika funktioner för att du ska finna just den som passar för er. Vi hjälper er gärna att hitta bästa enheten för just er.

Hur väljer jag bästa hjärtstartaren?

För att få fram bästa hjärtstartaren för dig så ställ dig frågan vart den ska placeras, vilket språk du behöver, samt vilka övriga funktioner du önskar så lovar vi att guida dig rätt. Ska den placeras utomhus så behövs en utomhusförvarningslösning för att skydda din enhet. Perfekta valet för att fler ska kunna ha nytta av er enhet om något händer.

Välja bästa hjärtstartaren för oss

Välj bästa hjärtstartare - för era behov

Här finner du ett urval av våra modeller. Det gäller sen att göra valet vilken som är bästa hjärtstartaren just er.

Se alla hjärtstartare

Kampanj

LIFEPAK CR2 Wi-Fi med väska

LIFEPAK CR2 Wi-Fi med väska

30 580 kr
29 538 kr

Sommar- kampanj 🌞

HeartSine Samaritan PAD 350P m. väska

Samaritan PAD 350P med väska.

 
12 488 kr

BeneHeart C1A

17 040 kr
15 435 kr
LIFEPAK CR2 Wi-Fi, Tvåspråkig med väggfäste

LIFEPAK CR2 Wi-Fi, Tvåspråkig med väggfäste

33 805 kr
33 158 kr
philips hs1 med vitt skåp

Webbutbildning i HLR på köpet

Philips HeartStart HS1 med originalväska och larmat skåp(vitt)

21 468 kr
17 371 kr

Storsäljare

Philips HeartStart FRx med väska

19 718 kr
17 975 kr

Webbutbildning i HLR på köpet

Philips HeartStart HS1 med originalväska

18 993 kr
16 406 kr

Erbjudande

HeartStart HS1 med väska och skåp

Philips HeartStart HS1 med väska och väggskåp

21 696 kr
16 514 kr
heartsave y

HeartSave Y hjärtstartare

 
18 744 kr

Vilken hjärtstartare är bäst för mig?

  • Behövs ytterligare något språk än svenska? Ska hjärtstartaren finnas på en plats där även instruktioner på t.ex. engelska kan vara bra att ha, eller något annat alternativt språk? Allra bäst är att lyssna på instruktioner på sitt modersmål.
  • I vilken miljö ska hjärtstartaren användas? Är det t.ex. på ett kontor, i hemmet, i en bostadsrättsförening, i en industrimiljö eller i professionella sammanhang som räddningstjänsten? IP-klassningen avgör hur tålig hjärtstartaren är för yttre påverkan som damm och fukt.
  • Behövs barnläge på hjärtstartaren? Alltså; vänder sig verksamheten till yngre barn eller hur ser målgruppen ut? Barn under åtta år ska helst behandlas med en modell som anpassar elstöten till mindre barn. Det finns modeller som med en enkel knapptryckning kan byta till barnläge med behandling för små barn.
  • Ska hjärtstartaren placeras inomhus eller utomhus? Detta påverkar bland annat hur tålig den ska vara för yttre påverkan. Också hur ni förvarar den då en hjärtstartare behöver förvaras i plusgrader. Vi har de bästa lösningarna för detta t.ex. i form av värmeskåp.

Fler tips när du väljer bästa hjärtstartaren...

  • Välj en modell som är lättanvänd, gärna med enkla och tydliga instruktioner vilket är bäst i en stressad situation. För mycket information kan krångla till det och tiden är viktig vid ett hjärtstopp.
  • Har enheten HLR-stöd? Vissa modeller kan ge HLR-instruktioner som hjälp när man gör HLR, vilken takt och hur djupt man ska trycka.
  • Vilken garanti och service erbjuder leverantören? Finns kundservice och är leverantören lätt att nå? Är det en seriös aktör som kommer finnas kvar på marknaden? Kan du få hjälp att hålla reda på när det är dags att byta elektroder och batteri?
  • Man kan både hyra och köpa, fundera på vad som är bäst i ert sammanhang. Med hyra kan man få en större trygghet och kontroll över vad hjärtstartaren kostar, även i drift eller vid användning. Kanske är det bäst just för er.
  • Tänk på att tydligt märka upp var apparaten finns med skyltning. Bäst är att även informera alla vart den befinner sig.
  • Finns kunskap i HLR? – Det är kombinationen av bra utförd HLR och en hjärtstartare som ger de bästa förutsättningarna att rädda liv vid plötsligt hjärtstopp.

KONTAKT

Vill du ha en offert från oss, eller har du någon annan fråga?

Vi svarar under vardagar från 09:00 till 17:00. Via mail svarar vi inom 24 timmar. Välkommen!

Kontakta oss på

Namn * 

Telefonnummer 

E-post * 

Företag 

Vad är du intresserad av?

 

Meddelande

ISA 9001 Certificate
Vi stöttar hjärtuppropet
ISO 14001 Certificate
Swedish standard institutet

Copyright© 2024 HLR-Konsulten.se, all rights reserved