Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Den samlar i vissa fall också in personuppgifter. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta. Läs mer

Utbildningar

Vi på HLR Konsulten utbildar i hjärt-lungräddning, första hjälpen, akutsjukvård och brandsäkerhet. Vi erbjuder HLR- och Första hjälpen-kurser till privatpersoner och företag, även instruktörsutbildningar, allt enligt HLR rådets senaste riktlinjer.

Våra HLR-kurser följer Svenska HLR-rådets rekommendationer och riktlinjer. Vart fjärde till femte år revideras riktlinjerna inom hjärt- lungräddning för att följa senaste vetenskap inom området och ge bästa omhändertagande med målet att öka överlevnaden vid plötsligt oväntat hjärtstopp. Våra kurser följer HLR rådets senaste riktlinjer.

Grundutbildningarna i Första hjälpen kan anpassas och skräddarsys efter er verksamhets behov och risker. Vi erbjuder också utbildning i krishantering och Första hjälpen till psykisk hälsa.

Grundutbildningar

Alla våra HLR-utbildningar genomförs av våra duktiga och pedagogiska instruktörer som är certifierade enligt HLR-rådet. 

Vi utvärderar också våra utbildningar kontinuerligt för att kunna utveckla och tillmötesgå våra kunders behov och vi får genomgående ett mycket gott betyg vid kursutvärderingarna.

HLR-instruktörsutbildning

Vi hjälper er att utbilda egna hjärt- lungräddningsinstruktörer så att ni själva kan genomföra grundutbildning i HLR för personalen, allt enligt Svenska HLR-rådets olika utbildningsprogram.

Vill du veta mer om våra instruktörsutbildningar?
Klicka här

Vi erbjuder även brandutbildning

Förutom HLR-utbildning och första hjälpen erbjuder vi också brandutbildningar t.ex. grundläggande brandskydd

Kontakta oss

Har du frågor om någon av våra utbildningar eller vill få hjälp med att boka? Kontakta oss gärna genom formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.

Du kan också ringa oss på 010-172 22 00.HLR kurs på docka

Vad ingår i en HLR utbildning

Det finns olika inriktningar av HLR-utbildningar men gemensamt är att man får grundläggande kunskaper i hjärt-lungräddning samt att man lär sig använda en hjärtstartare.
barndocka för HLR

Utbildning i Vuxen-HLR och Barn-HLR

Utbildning i Barn-HLR och Vuxen-HLR skiljer sig både vad gäller utförande samt användande av hjärtstartare. Gå utbildning i HLR regelbundet.
HLR2

Hur ofta bör man gå en HLR utbildning

Gå en utbildning i HLR, eller repetitionskurs, varje år för att hålla dina kunskaper uppdaterade. Utbildning i HLR och första hjälpen enligt HLR-Rådets riktlinjer.