Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Den samlar i vissa fall också in personuppgifter. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta. Läs mer

Utbildningar

Vi på HLR Konsulten utbildar i hjärt-lungräddning, första hjälpen, akutsjukvård och brandsäkerhet. Vi erbjuder HLR- och Första hjälpen-kurser till privatpersoner och företag, även instruktörsutbildningar, allt enligt HLR rådets senaste riktlinjer.

Vår kursverksamhet är öppen som vanligt och vi har anpassat vårt utbildningsupplägg efter Svenska HLR-rådets riktlinjer som för tillfället modifierats något efter den rådande situationen. Det innebär att ni som företag, förening eller du som privatperson tryggt kan boka den livsviktiga utbildningen med oss. Vi följer alla hygien- och rengöringsrekommendationer för allt utbildningsmaterial, vi låter inte deltagarna dela på HLR-dockor under kursen och vi försäkrar oss om extra utrymme mellan kursdeltagarna etc. Vi gör allt vi kan för att den som deltar på våra kurser ska kunna göra det på ett tryggt sätt.

Vi genomför HLR-utbildning och övriga utbildningar i våra lokaler Solna, precis vid Solna strands T-bana, ca tio minuter från Stockholm Central. Vi genomför också utbildning på plats hos våra kunder med utgång från andra stora städer i Sverige t.ex. Göteborg, efter era önskemål.

Våra HLR-kurser följer Svenska HLR-rådets rekommendationer och riktlinjer. Vart fjärde till femte år revideras riktlinjerna inom hjärt- lungräddning för att följa senaste vetenskap inom området och ge bästa omhändertagande med målet att öka överlevnaden vid plötsligt oväntat hjärtstopp. Alla kurser vi ger följer nu HLR rådets senaste riktlinjer.

Våra grundutbildningar i Första hjälpen kan anpassas och skräddarsys efter er verksamhets behov och risker. Vi erbjuder också utbildning i krishantering och Första hjälpen till psykisk hälsa.

Erfarna HLR-instruktörer

Alla våra HLR-utbildningar genomförs av instruktörer med gedigen erfarenhet från ambulans, räddningstjänst eller akutsjukvård.

Vi utvärderar också våra utbildningar kontinuerligt för att kunna utveckla och tillmötesgå våra kunders behov och vi får genomgående ett mycket gott betyg vid kursutvärderingarna.

HLR-instruktörsutbildning

Vi hjälper er att utbilda egna hjärt- lungräddningsinstruktörer så att ni själva kan genomföra grundutbildning i HLR för personalen.

Vi erbjuder också återkommande repetitionsutbildningar för HLR-instruktörer, så att man alltid kan vara säker på att vara uppdaterad enligt senaste riktlinjer och råd. Allt enligt Svenska HLR-rådets olika utbildningsprogram.

Befintliga HLR-instruktörer har möjlighet att uppdatera sina kunskaper till reducerat pris.

Vill du veta mer om våra instruktörsutbildningar?
Klicka här

Vi erbjuder även brandutbildning

Förutom HLR-utbildning och första hjälpen erbjuder vi också brandutbildningar t.ex. grundläggande brandskydd. Vi skräddarsyr utbildningar efter era behov.

Våra utbildningar genomförs av instruktörer med egen erfarenhet från räddningstjänsten.

Kontakta oss

Har du frågor om någon av våra utbildningar eller vill få hjälp med att boka? Kontakta oss gärna genom formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.

Du kan också ringa oss på 010-172 22 00.