Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Den samlar i vissa fall också in personuppgifter. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta. Läs mer
HLR-utbildningar

Utbildningar

Vi utbildar i hjärt-lungräddning, första hjälpen, akutsjukvård och brandsäkerhet. Vi erbjuder HLR- och Första hjälpen-kurser till allmänhet och företag och vi erbjuder instruktörsutbildning, allt enligt HLR rådets riktlinjer 2016.

Vi genomför HLR-utbildning och övriga utbildningar i våra lokaler Solna, precis vid Solna strands T-bana, tio minuter från Stockholm Central. Vi genomför också utbildning på plats hos våra kunder, allt efter önskemål.

Våra HLR-kurser följer Svenska HLR-rådets rekommendationer och riktlinjer. Vart fjärde till femte år revideras riktlinjerna inom hjärt- lungräddning för att följa senaste vetenskap inom området och ge bästa omhändertagande med målet att öka överlevnaden vid plötsligt oväntat hjärtstopp. Den senaste uppdateringen av de svenska riktlinjerna gjordes nu i oktober 2016. Alla kurser vi ger följer nu HLR rådets nya riktlinjer.

Våra grundutbildningar i Första hjälpen kan anpassas och skräddarsys efter er verksamhets behov och risker. Vi erbjuder också utbildning i krishantering och  Första hjälpen till psykisk hälsa.

Erfarna HLR-instruktörer
Alla våra HLR-utbildningar genomförs av instruktörer med gedigen erfarenhet från ambulans, räddningstjänst eller akutsjukvård. Vi utvärderar också våra utbildningar kontinuerligt för att kunna utveckla och tillmötesgå våra kunders behov och vi får genomgående ett mycket gott betyg vid kursutvärderingarna.

HLR-instruktörsutbildning

Vi hjälper er att utbilda egna hjärt- lungräddningsinstruktörer så att ni själva kan genomföra grundutbildning i HLR för personalen. Vi erbjuder också återkommande repetitionsutbildningar för HLR-instruktörer så att man alltid kan vara säker på att vara uppdaterad enligt senaste riktlinjer och råd. Allt enligt Svenska HLR-rådets olika utbildningsprogram. Befintliga HLR-instruktörer har möjlighet att uppdatera sin kunskaper till reducerat pris.

Brandutbildning

Förutom HLR-utbildning och första hjälpen erbjuder vi också brandutbildningar som leder till certifiering, bland annat Heta arbeten, Brandsäkert hotell och Systematiskt brandskyddsarbete (SBA). Vi skräddarsyr efter era behov.

Jag önskar kontakt

Vill du veta mer om en särskild produkt eller vilken lösning vi kan skapa just för dig eller ditt företag? Ange dina kontaktuppgifter nedan så ringer vi upp eller mejlar dig.

“Fasadglas anlitade HLR Konsulten för att utbilda tolv medarbetare i HLR med hjärtstartare. Alla  var mer än nöjda med utbildningen. Instruktören var engagerad och tydlig, utbildningen bestod av en bra blandning av teori och praktik och lokalerna var ändamålsenliga. Känslan när vi lämnade utbildningen var att vi alla skulle kunna genomföra HLR, med eller utan hjärtstartare, om situationen krävde det.” Fasadglas,
Hans Svärd, Kvalitetschef
Fasadglas
“Vi har valt att bli Hjärtsäker zon eftersom vi vill erbjuda våra anställda en trygg miljö och övertygade om att hjärtstartare och HLR-utbildning är en klok investering. Medarbetarna är mycket engagerade, 19 medarbetare av 40 på kontoret deltog i utbildningen som vi var mycket nöjda med. Kan vi dessutom finnas till för vår närmiljö som skolor och andra företag så är det ett extra plus.” RCO Security AB,
Lisbeth Ahlfors, Personalchef
RCO Security AB