listIcon
sök
content
content0
Inloggad!

Välkommen till våra kurser i

Stoppa blödningen

Kurserna i Stoppa blödning utgår från utbildningskonceptet "Stop the bleed" som ursprungligen utvecklats i USA. Det syftar till ett snabbt agerande för att kunna stoppa livshotande yttre blödningar. Kursdeltagarna får lära sig de grundläggande teknikerna, oavsett om det gäller en mindre skada eller en allvarligare incident.

.

Mer om:

Våra utbildningar inom Stoppa Blödningen

    Vår kurs i att stoppa blödning är oumbärlig för alla som vill vara beredda att agera snabbt och säkert i situationer där varje sekund räknas. I Sverige dör ca 3000 människor årligen efter olika typer av skador. En livshotande traumatisk blödning kan leda till döden på bara några minuter.

    På uppdrag av Myndigheten för samhällsskydd och beredskap har Katastrofmedicinskt Centrum i Linköping utvecklat konceptet för att ge förutsättningar för bred spridning av kunskapen hur man stoppar en allvarlig blödning.

    Utbildningen inkluderar både grundläggande första hjälpen vid blödningar och praktisk träning med tourniqueter (avsnörande förband) och sårskademoduler.

    HLR Konsulten erbjuder kursen Stoppa blödningen som instruktörsutbildning för den som i sin tur ska kunna utbilda i grundutbildning. Vi erbjuder också grundutbildningen till myndigheter, företag och organisationer som ser en ökad risk som gör att deras medarbetare behöver vara förberedda eller alla som ser ett behov.

UTBILDNING

En bra utbildning lägger grunden

Certifierade instruktörer

Certifierade instruktörer

Våra instruktörer är certifierade enligt gällande riktlinjer. Vi kvalitetssäkrar och utvärderar – och våra kunder är mycket nöjda.

Graphic - Badge White

Kunskapsbevis

Efter genomgången utbildning får kursdeltagarna ett kunskapsbevis. I kunskapsbeviset finns även en lathund med kursens viktigaste moment.

Graphic - Clock White

Årlig utbildning

Det är viktigt att repetera och hålla kunskapen vid liv för att kunna agera i en akutsituation. Därför rekommenderar vi uppföljande, årliga utbildningar.

SAGT OM OSS

Vi har hög kundnöjdhet och arbetar med både stora och små organisationer

"Alla tyckte det var en toppenutbildning med väldigt kunniga och engagerande utbildare. Bara plus."

Kristian Wikström

Outokumpu Stainless AB

quote_right

"Vill vill poängtera hur otroligt proffsiga samtliga av era instruktörer är. Flertalet i vår organisation som varit på otaliga HLR-utbildningar tyckte den här utbildningen var bäst."

Louise Renlund

HR-generalist, Platzer Fastigheter AB

quote_right

KONTAKT

Vill du ha en offert från oss, eller har du någon annan fråga?

Vi svarar under vardagar från 09:00 till 17:00. Via mail svarar vi inom 24 timmar. Välkommen!

Kontakta oss på

Namn * 

Telefonnummer 

E-post * 

Företag 

Meddelande

Vi stöttar hjärtuppropet
ISO 14001 Certificate
ISA 9001 Certificate
Swedish standard institutet
Braschrådet för hjärtstartare i Sverige

Copyright© 2024 HLR-Konsulten.se, all rights reserved