listIcon
sök
content
content0
Inloggad!

Övervakat skåp för din hjärtstartare

Vår unika övervakningstjänst 24/7

Vår hyr-tjänst skapar trygghet för er genom övervakning av hjärtstartaren dygnet runt. Lösningen gör det möjligt att placera hjärtstartaren där det kan vara långt till hjälp eller i miljöer där många befinner sig, utan oro för stölder eller sabotage.

Vårt uppkopplade förvaringsskåp övervakar allt; att hjärtstartaren klarat sin självtest, att batterier och elektroder är ok eller när det är dags för underhållsbyte. Information skickas i realtid om skåpet öppnas eller om hjärtstartaren tas ur skåpet.

Personer utbildade i HLR kan också bli larmade genom övervakningsfunktionen så att de kan rycka ut för att hjälpa till vid ett hjärtstopp. 24/7-lösningen hjälper er att hjärtsäkra er miljö, både vad gäller hjärtstartarens funktion och er hantering vid ett plötsligt hjärtstopp.

hyra-hjärtstartare

Övervakning 24/7

Vad innebär ett övervakat skåp?

Enkelt

Systemet övervakar hjärtstartaren, ni behöver inte bekymra er om den fungerar eller inte, inte heller när det är dags att byta elektroder och/eller batteri. Dessa ingår dessutom i hyran, både vid användning och vid underhåll.

Tryggt

Tack vare försäkringen som ingår så är ni alltid trygga och har dessutom kontroll över kostnaden. Ni väljer själva vem och hur många som ska få meddelanden om hjärtstartarens status och kan få hjälp at bestämma larmrutiner.

Tillgänglig

Genom att anmäla hjärtstartaren till hjärtstartarregistret så synliggörs den och kan rädda liv dygnet runt. Med det uppkopplade och upplysta Rotaid-skåpet gör vi det möjligt att placera hjärtstartare i alla miljöer och utomhus. Högt lokalt ljudlarm, om skåpet öppnas, och tydlig skyltning bidrar också till ökad synlighet och minskad stöldrisk.

Välja bästa hjärtstartaren för oss

Prisinformation

Vill du ha offert eller bara har frågor? Kontakta oss!

Hyr endast Rotaid 24/7 skåp

Hyra av komplett övervakningsskåp med värme och kommunikationsmodul samt 5-årig uppkoppling till övervakningssystem och försäkring inkluderad. Vi administrerar igångsättning och drift av övervakningssystem. Inkoppling till elnät sker av kund.

299 kr/månad Pris exkl. moms.

Hyrespaket

I hyran ingår hjärtstartare samt övervakningsskåp med värme och kommunikationsmodul samt 5-årig uppkoppling till övervakningssystem. Försäkring är inkluderad. Vi administrerar igångsättning och drift av övervakningssystem. Inkoppling till elnät sker av kund.

Från 599 kr/månad Pris exkl. moms.

Vi svarar under vardagar från 09:00 till 17:00. Via mail svarar vi inom 24 timmar. Välkommen!

Kontakta oss på

Namn * 

Telefonnummer 

E-post * 

Företag 

Meddelande

Kontakta oss för mer info

Vi har lösningar för

Hjärtstartare utomhus

Vi har olika hjärtstartar-paket för att kunna ha din hjärtstartare utomhus. Både för att skydda hjärtstartaren mot kyla men också mot stöld och förstörelse.

ISA 9001 Certificate
Vi stöttar hjärtuppropet
ISO 14001 Certificate
Swedish standard institutet

Copyright© 2024 HLR-Konsulten.se, all rights reserved