Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Den samlar i vissa fall också in personuppgifter. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta. Läs mer

Hyra hjärtstartare

Ni kan alltid vara trygga med att ha en väl fungerande hjärtstartare när ni hyr av HLR Konsulten. Vi erbjuder färdigpaketerade hyreslösningar som inkluderar support och underhåll samt utbildning för två personer.

Samtliga våra hyreslösningar inkluderar skylt och D-HLR-kit, utbildning för två personer och supportavtal. Hyresavtal kan tecknas av företag och organisationer (ej privatpersoner).

Supportavtal 

  1. Telefonsupport under kontorstid: Handhavandefrågor, återställningshandhavande efter användning i skarpt läge och reservdelsfrågor och råd om utbildning. 
  2. Elektroder och batterier under avtalstiden (underhållsbyten). 
  3. Ersättningshjärtstartare vid  behov

Utbildning

Även om de hjärtstartare vi erbjuder är mycket att enkla att använda rekommenderar vi utbildning i hjärt-lungräddning med hjärtstartare. I våra hyrpaket ingår två utbildningsplatser i HLR Konsultens lokaler i Solna, på angivna datum. Ni kan också välja att genomföra kursen i egna lokaler och på överenskommet datum, med max 12 deltagare, till en tillkommande kostnad.

Hyrpaket hjärtstartare

Nedan ger vi förslag på hjärtstartare och färdigpaketerade hyrpaket. Vi erbjuder marknadsledande, lättanvända och driftsäkra hjärtstartare: HeartStart HS1 och HeartStart FRx från Philips / Laerdal samt LIFEPAK CR Plus och LIFEPAK CR2 från Physio Control

Hyr LIFEPAK CR Plus

En lättanvänd och prisvärd hjärtstartare, lämplig bland annat för kontor. Från 269 kr/månad.

Hyr LIFEPAK CR2

En mycket lättanvänd och driftsäker hjärtstartare, med senaste teknik. Lämplig för kontor, i offentliga miljöer och andra sammanhang. Från 295 kr/månad.

Hyr HeartStart HS1

En mycket lättanvänd och säker hjärtstartare. Lämplig för inomhusmiljöer som publika platser och kontor. Från 268 kr/månad. 

Hyr HeartStart FRx

Lättanvänd och robust hjärtstartare lämplig för både inomhusmiljöer och för tuffare miljöer som industrier eller i sportsammanhang. Från 328 kr/månad.

Jag vill teckna hyresavtal för hjärtstartare

Ange dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Under meddelanden anger du önskemål om hyrpaket eller andra önskemål.