Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Den samlar i vissa fall också in personuppgifter. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta. Läs mer

Hyra hjärtstartare

Ni kan alltid vara trygga med att ha en väl fungerande hjärtstartare när ni hyr av HLR Konsulten. I våra färdigpaketerade hyreslösningar är support och underhåll inkluderat, samt utbildning för två personer.

Samtliga våra hyreslösningar inkluderar skylt och D-HLR-kit, utbildning för två personer och supportavtal. Hyresavtal kan tecknas av företag och organisationer (ej privatpersoner).

Det här ingår i vårt supportavtal 

  1. Telefonsupport under kontorstid: Handhavandefrågor, återställningshandhavande efter användning i skarpt läge och reservdelsfrågor och råd om utbildning. 
  2. Elektroder och batterier under avtalstiden.
  3. Ersättningshjärtstartare vid  behov

Utbildning

Även om hjärtstartarna vi erbjuder är mycket att enkla att använda rekommenderar vi att man även går vår utbildning i hjärt-lungräddning med hjärtstartare.

I våra hyrpaket ingår två utbildningsplatser i HLR Konsultens lokaler i Solna, på angivna datum. Ni kan också välja att genomföra kursen i egna lokaler och på överenskommet datum, med max 12 deltagare, till en tillkommande kostnad.

Hyrpaket hjärtstartare

Vi erbjuder marknadsledande, lättanvända och driftsäkra hjärtstartare: Exempelvis HeartStart HS1 och HeartStart FRx från Philips samt  LIFEPAK CR2 och Samaritan PAD från Stryker

Kontakta oss för erbjudande om en hyreslösning efter era behov. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Du kan även ringa oss på 010-172 22 00.

LIFEPAK CR 2 HLR K

Hyr LIFEPAK CR2

En mycket lättanvänd och driftsäker hjärtstartare, med senaste teknik. Lämplig för kontor, i offentliga miljöer och andra sammanhang. Från 319 kr/månad.
HeartStart HS1

Hyr HeartStart HS1

En mycket lättanvänd och säker hjärtstartare. Lämplig för inomhusmiljöer som publika platser och kontor. Från 319 kr/månad. 
HeartStart FRx

Hyr HeartStart FRx

Lättanvänd och robust hjärtstartare lämplig för både inomhusmiljöer och för tuffare miljöer som industrier eller i sportsammanhang. Från 349 kr/månad.