listIcon
sök
content
content0
Inloggad!

Tillbaka

Dags för nya Little Anne

Nu är den här, Laerdals nya verklighetstrogna HLR-docka i halvkropp. Köp den hos HLR Konsulten

26 May 2023

Dags för nya Little Anne

Nu är den här, Laerdals nya verklighetstrogna HLR-docka i halvkropp. Med sin transportvänliga utformning och förenklade underhåll kommer Nya Little Anne att underlätta för alla instruktörer.

I Laerdals docksortiment erbjuds nu en nyhet – stapelbara nya Little Anne med en ny filterfunktion för enklare och säkrare underhåll. Nya HLR-dockan Little Anne ger en mycket verklighetstrogen känsla vid kompressioner och inblåsningar.

HLR-dockan säljs i ett mycket efterlängtat 6-pack och som kan transporteras bekvämt i en resväska som tar betydligt mindre plats än tidigare transportväska. Nya Little Anne kan även köpas styckvis. Genom QCPR-appen och enkel uppkoppling via Bluetooth ges feedback på såväl inblåsningar som kompressioner. Ytterligare en nyhet är att Laerdal även lanserar en övningshjärtstartare i neutral modell som kan anslutas och styras från appen eller användas fristående.

Vad du får med nya Little Anne:

  • Transportvänlig, stapelbar docka som tar betydligt mindre plats och är mycket lättare att transportera.
  • Enklare och säkrare rengöring genom ett snabb filterbyte. Filtret är av samma höga kvalitet som i Laerdals pocketmasker och ska enligt rekommendation bytas efter varje utbildningstillfälle. Det är också en billigare lösning då lungor behöver bytas mer sällan.
  • Snabb uppkoppling via Bluetooth till QCPR-appen som ger valmöjlighet för anslutning som instruktör eller elev. I appen ges tydlig feedback på HLR-kvaliteten, d v s på kompressionernas takt, djup och uppsläpp samt på inblåsningarnas antal och volym
  • Nya Little Anne är designad för att klara 500 000 kompressioner och är alltså lika hållbar som Little Anne
  • Nya Little Anne tar ännu större hänsyn till miljön – den är tillverkad av återvunnet material och ger därför mindre CO2-påverkan.
Nya Little Anne

KONTAKT

Vill du ha support från oss, önskar du offert eller har du någon annan fråga?

Vi svarar under vardagar från 09:00 till 17:00. Via mail svarar vi inom 24 timmar. Välkommen!

Kontakta oss på

Namn * 

Telefonnummer 

E-post * 

Företag 

Meddelande

ISA 9001 Certificate
Vi stöttar hjärtuppropet
ISO 14001 Certificate
Swedish standard institutet

Copyright© 2024 HLR-Konsulten.se, all rights reserved