Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Den samlar i vissa fall också in personuppgifter. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta. Läs mer
HLR broschyrer

HLR-instruktörsutbildningar

Vi utbildar dig som själv ska utbilda andra. Vi utbildar instruktörer i HLR, S-HLR, S-HLR Barn, D-HLR, barn-HLR och Första hjälpen. Vi erbjuder HLR-utbildning med hög kvalitet och enligt HLR-rådets riktlinjer och utbildningsprogram 2016.

Vill du utbilda dig till HLR-instruktör? Vi hjälper dig som privatperson eller er som företag, organisation eller vårdinrättning att utbilda egna hjärt- lungräddningsinstruktörer så att ni själva kan genomföra HLR-kurser och grundutbildning för personalen. 

När du utbildar dig till HLR-instruktör hos HLR Konsulten kan du alltid vara trygg med att du får en kvalitetsutbildning. Vi utbildar enligt HLR-rådets utbildningsprogram och vi har lång och gedigen erfarenhet av att utbilda instruktörer. HLR Konsulten har ett nära samarbete med ett flertal aktörer och projekt inom hjärt-lungräddning och hjärtstartare, till exempel med Södersjukhuset i SALSA-projektet och SMS-livräddare. Vi är därför alltid uppdaterade kring senaste information inom området. 

Förutom kvalitet och gedigen kunskap erbjuder vi också dig som utbildar dig till instruktör hos oss:

  • Möjlighet att köpa träningsutrustning till reducerat pris
  • Repetitionskurser till reducerat pris
  • Möjlighet att bli återförsäljare av hjärtstartare och övrig första hjälpen-utrustning
  • Nyhetsbrev

Vi erbjuder återkommande repetitionsutbildningar för instruktörer så att man alltid kan vara säker på att vara uppdaterad enligt senaste riktlinjer* och råd. 

Utbildningen genomförs i våra lokaler i Solna, precis vid Solna Strands T-bana och tio minuter från Stockholms Central. Vid minst fyra deltagare kan ni själv välja plats.

* Vart fjärde till femte år revideras riktlinjerna inom hjärt- lungräddning för att följa senaste vetenskap inom området och ge bästa omhändertagande med målet att öka överlevnaden vid plötsligt oväntat hjärtstopp. Den senaste uppdateringen av de svenska riktlinjerna för HLR gjordes vid HLR-kongressen i Göteborg den 11-12 oktober 2016.