Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Den samlar i vissa fall också in personuppgifter. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta. Läs mer
hlr-instruktör1

HLR-instruktörsutbildningar

Våra instruktörsutbildningar är till för dig som själv ska utbilda andra. Vi utbildar instruktörer i HLR, Barn-HLR, S-HLR, S-HLR Barn, HLR för insatspersonal och Första hjälpen. Våra utbildningar håller hög kvalitet och utgår från HLR-rådets senaste riktlinjer och utbildningsprogram.

Vill du utbilda dig till HLR-instruktör? Vi hjälper dig som privatperson eller er som företag, organisation eller vårdinrättning att utbilda egna instruktörer i hjärt-lungräddning så att ni själva kan genomföra kurser för er personal.

När du utbildar dig till HLR-instruktör hos HLR Konsulten kan du känna dig trygg med att du får en kvalitetsutbildning som utgår från HLR-rådets senaste utbildningsprogram. Våra utbildare har därtill lång och gedigen erfarenhet av att utbilda instruktörer.

Förutom kvalitet och gedigen kunskap erbjuder vi också dig som utbildar dig till instruktör hos möjlighet att köpa träningsutrustning till reducerat pris

Utbildningen genomförs i Stockholm (Solna), Göteborg och Malmö. Vid minst fyra deltagare kan vi erbjuda utbildning på plats hos er, kontakta oss för offert om ni önskar detta alternativ.

För information om kursdatum och anmälan, se under respektive utbildning ("röda" menyn till höger).

kvinna undersöker papper

Vad krävs för att bli HLR instruktör

Den som vill kunna lära ut HLR till andra ska gå en instruktörsutbildning som följer HLR-rådets riktlinjer. Efter godkänd kurs blir man certifierad som HLR-instruktör. Uppdatera dina kunskaper regelbundet.