Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Den samlar i vissa fall också in personuppgifter. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta. Läs mer
människor runt kontorsbordtvå kvinnor pratar i reception om hjärtstartare

Kontor

När varje minut är livsviktig behöver hjälpen finnas nära till hands. Att utrusta kontoret med hjärtstartare och att utbilda i hjärt- och lungräddning och första hjälpen är att visa omtanke för både medarbetare och besökare.

Som arbetsgivare ska man se till att arbetsmiljön är trygg och säker. Det ska finnas utrustning och kunskap för att kunna hantera olycksfall och akuta sjukdomstillstånd, enligt Arbetsmiljöverkets föreskrifter. HLR Konsulten kan hjälpa till att skapa en trygg och säker arbetsplats för personal och besökare.

Hjärtstopp kan drabba vem som helst och när som helst. Tiden är den kritiska faktorn. Faktum är att för varje minut som går minskar möjligheten att överleva med tio procent. När det oväntade händer kan en hjärtstartare visa sig oerhört värdefull, faktiskt avgörande.

Vi erbjuder:

Produkter

  • Hjärtstartare som är enkel att använda och driftsäker, utför självtester dagligen 
  • Första hjälpen-utrustning, anpassad efter era risker behov

Utbildning

  • Hjärt- lungräddning och användning av hjärtstartaren
  • Första hjälpen-utbildning, anpassad efter era risker och behov

Hjärtsäker zon

I svensk standard SS 280000 beskrivs och kravställs vad som ska vara uppfyllt för att en plats ska få kallas hjärtsäker. Vill ni följa svenska standard hjälper vi er gärna på vägen, här får du veta mer om Hjärtsäker zon.

Support eller serviceavtal

Vi kan erbjuda support och serviceavtal anpassade utifrån era behov och önskemål.

Vill du göra din arbetsplats till en hjärtsäker zon av omtanke för din personal? Kontakta oss gärna genom formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Du kan också ringa oss direkt på
010-172 22 00.

Hjärtstartare2

Hjärtstartare

Vi har hjärtstartare för alla branscher, för er som jobbar inom sjukvården, räddningstjänsten, på kontor, idrottsanläggningar, köpcentra osv.
Förbandstavlor & Skåp

Förbandstavlor & Skåp

Förbandstavlor, stationer och lådor med överskådlig och lättillgängligt första förband vid skador.
Andningsskydd

Andningsskydd

Andningsskydd för inblåsningar i samband med hjärt-lungräddning. Flera olika alternativ med nyckelring finns, perfekt som give-away.

Jag önskar kontakt

Vill du veta mer om en särskild produkt eller vilken lösning vi kan skapa just för dig eller ditt företag? Ange dina kontaktuppgifter nedan så ringer vi upp eller mejlar dig.

“Vi har valt att bli Hjärtsäker zon eftersom vi vill erbjuda våra anställda en trygg miljö och övertygade om att hjärtstartare och HLR-utbildning är en klok investering. Medarbetarna är mycket engagerade, 19 medarbetare av 40 på kontoret deltog i utbildningen som vi var mycket nöjda med. Kan vi dessutom finnas till för vår närmiljö som skolor och andra företag så är det ett extra plus.” RCO Security AB,
Lisbeth Ahlfors, Personalchef
rco
Några av våra kunder