Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Den samlar i vissa fall också in personuppgifter. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta. Läs mer
pappersdockor

Krisutbildningar

HLR Konsulten erbjuder utbildningar i krisstöd, från grundläggande utbildningar till den mer omfattande utbildningen MHFA - Första hjälpen till psykisk hälsa. Våra instruktörer är mycket erfarna och har aktivt deltagit och stöttat människor i svåra situationer.

Krisstöd handlar om hantering av svåra händelser, både i det lilla och i det stora perspektivet. En krissituation kan vara en stor olycka men det kan lika gärna röra sig om en enskild händelse, exempelvis en arbetskamrat som drabbas av en kris. Vi erbjuder utbildningar i krishantering, från grundläggande till mer omfattande utbildningar.

Grundutbildningarna ”Krisstöd” och ”Psykisk ohälsa” ger insikt i krisreaktioner och hur man bemöter personer med psykisk ohälsa.

AOSP ”Akut omhändertagande av självmordsnära person” ger ökade möjligheter att förebygga, förhindra och följa upp främst självmord.

MHFA ”Första hjälpen till psykisk hälsa” är ett omfattande första hjälpen program vid olika psykiska kristillstånd och utbildningen inkluderar en konkret handlingsplan. Finns för ungdom, vuxna samt äldre.

Vi anordnar även öppna utbildningar i MHFA Vuxen. Det är utbildningstillfällen dit man kan anmäla sig som enstaka person till angivna kursdatum. Utbildningen hålls i HLR Konsultens lokaler i Solna Strand, Stockholm.

Mer information samt kurs- och intresseanmälan hittar du under respektive utbildning här på webbplatsen (se utbildningarna i menyn till höger) samt på mhfa.nu.