Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Den samlar i vissa fall också in personuppgifter. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta. Läs mer
Första hjälpen psykisk hälsa kurs 2

Krishantering

Vi erbjuder kurser i krisstöd, från grundläggande utbildning till den mer omfattande utbildningen Första hjälpen till psykisk hälsa.
Krisstöd handlar om hantering av svåra händelser, både i det lilla och i det stora perspektivet. En krissituation kan vara en stor olycka men det kan lika gärna röra sig om en enskild händelse, exempelvis en arbetskamrat som drabbas av en kris. 

HLR Konsulten erbjuder kurser i krisstöd, från grundläggande utbildning till mer omfattande utbildning. Grundutbildningen i krisstöd ger insikt i krisreaktioner och hantering. Den är framför allt teoretisk och omfattar en halvdag. Vi kan också erbjuda heldagskurser som inkluderar praktiskt träning med fördjupning i "det goda samtalet" då kursdeltagaren får träna samtal i svåra situationer. Kontakta HLR Konsulten för offert.

Kursen "Första hjälpen till psykisk hälsa" utgår från det internationella första-hjälpen-programmet MHFA (Mental Health First Aid). Det är ett Första hjälpen-program vid olika psykiska kristillstånd och utbildningen inkluderar en konkret handlingsplan. Utbildningen omfattar tolv timmar och genomförs vid två - fyra tillfällen.  Mer information finns här på webbplatsen och på mhfa.nu, där också kursanmälan kan göras.

Jag önskar offert på utbildning

Fyll i nedanstående uppgifter så skickar vi en offert. I meddelanderutan anger du antal deltagare och var du önskar att utbildningen äger rum samt övrig information som kan vara bra för oss att veta. Du kan givetvis också kontakta oss om du bara önskar mer information.