Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Den samlar i vissa fall också in personuppgifter. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta. Läs mer

Om HLR-butiken

HLR-butiken är HLR-konsultens webbshop. Vi erbjuder noga utvalda produkter inom hjärt- lungräddning, första hjälpen och akutsjukvård. Du beställer enkelt och smidigt det du behöver direkt i vår webbshop. Vi erbjuder alltid snabba leveranser och utmärkt service!


Snabba leveranser och god service

HLR Konsulten finns i Solna där vi också håller ett lager av de viktigaste tillbehören till hjärtstartare och övrig första hjälpen- och akututrustning. Vi kan därför erbjuda mycket snabba leveranser och god service.

Under kontorstid kan man alltid kontakta oss för frågor kring beställningar eller våra produkter. Våra kunniga medarbetare besvarar gärna dina frågor och hjälper dig hitta det du efterfrågar.


Lång erfarenhet inom branschen

HLR Konsulten är återförsäljare av marknadens mest sålda och väletablerade märken inom hjärtstartare och första hjälpen-utrustning. Vi har lång erfarenhet inom området och strävar efter att ge dig som kund en professionell och hjälpsam hand när du köper hjärtstartare, eller någon annan produkt inom hjärt- och lungräddning eller akutsjukvård.


Auktoriserad återförsäljare av Philips hjärtstartare

Vi är en av Laerdals auktoriserade återförsäljare av Philips hjärtstartare och övrigt sortiment av akutvårdsartiklar inom immobilisering och andningshjälp samt träningsutrustning. Vi är  återförsäljare av hjärtstartare från övriga ledande märken från Physio Control och Cardiac Science.


Stort utbud av kvalitetsprodukter

Vi har ett väl utvalt sortiment av kvalitetsprodukter inom förband, brännskadeförband och ögonskölj och marknadsför kvalitetsmärken som Akla, Cederroth, Snögg och Forburns. Vi har också ett brett sortiment av traumaprodukter.

Du når HLR-butiken direkt här hlr-butiken.se.

Jag önskar kontakt

Vill du veta mer om en särskild produkt eller vilken lösning vi kan skapa just för dig eller ditt företag? Ange dina kontaktuppgifter nedan så ringer vi upp eller mejlar dig.