Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Den samlar i vissa fall också in personuppgifter. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta. Läs mer
sport är säkrare med hjärtstartareäldre par med hjärtstartaresegelbåt vid klippa

Sport och fritid

Vill du vara förberedd ifall det händer? Det är viktigt att känna sig trygg i sin närmiljö och ibland kan det vara långt till hjälpen.

Semestern på båten eller på landet känns tryggare med tillgång till rätt utrustning och kunskap, ibland kan det ju vara långt till hjälpen. Som förälder eller ledare i barn- och ungdomssammanhang ställer sig många frågan om man skulle kunna hjälpa ett barn i en akutsituation, till exempel om ett barn blir sjukt, skadat eller sätter i halsen. Du kan ge dig själv och dina närmaste en större trygghet genom en lättanvänd hjärtstartare för privat bruk och genom att ha första hjälpen-utrustning tillgängligt. Hos HLR Konsulten kan du utrusta och utbilda dig för att kunna agera tills hjälpen kommer.

Vi erbjuder:

Hjärtstartare

  • Självinstruerande hjärtstartare som är mycket enkel att använda och driftsäker.
  • Utbildning i hjärt- och lungräddning och användning av hjärtstartaren
  • Support

Första hjälpen

  • Första hjälpen-utrustning anpassad efter aktuella sport- och fritidssysselsättning
  • Utbildning, första hjälpen för vuxna och för barn

Vi bjuder på utbildningen

När du som privatperson köper hjärtstartare av oss bjuder vi på utbildning i hjärt-lungräddning med hjärtstartare för två personer. Utbildningen äger rum i HLR Konsultens lokaler i Solna på angivna datum.

Hjärtstartare2

Hjärtstartare

Vi har hjärtstartare för alla branscher, för er som jobbar inom sjukvården, räddningstjänsten, på kontor, idrottsanläggningar, köpcentra osv.
Förbandsväskor

Förbandsväskor

Förbandsväskor i flera olika utföranden för att passa era behov och önskemål, stora och små, packade och tomma.
SNÖGG Förband

SNÖGG Förband

Elastiskt och självhäftande förband är lätt att arbeta med. Finns i olika bredd, längd och tjocklek. Kommer i två olika färger, hudfärgat samt blått för livsmedelsindustrin.
BurnFree Brännskadeförband

BurnFree Brännskadeförband

Brännskador kan drabba anställda på arbetsplatser inom allt från restauranger till processindustri. Det kan handla om kokande vatten, kemikalier, öppna lågor, het olja, elektricitet med mera. Då är det alltid bra att ha sterila brännskadekompresser för snabb avkylning.

Jag önskar kontakt

Vill du veta mer om en särskild produkt eller vilken lösning vi kan skapa just för dig eller ditt företag? Ange dina kontaktuppgifter nedan så ringer vi upp eller mejlar dig.

“När Föreningen Kungsviken köpte hjärtstartare så ville vi placera den tillgänglig för alla i samhället, helst utomhus. Vi blev rekommenderade Philips HeartStart och tog kontakt med HLR Konsulten. Där hade man tid att svara på alla våra frågor och vi kände ett stort förtroende ända från början. Vi valde ett värmeskåp för hjärtstartaren och placerade detta så centralt som möjligt. Tack vare det har vår hjärtstartare nu bidragit till att rädda ett liv.” Föreningen Kungsviken,
Ylva Almér, Sekreterare
Några av våra kunder