Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Den samlar i vissa fall också in personuppgifter. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta. Läs mer
polis med hjärtstartareräddningstjänsten utövar HLR

Blåljus

Vid den första viktiga insatsen vid en olycka eller ett akut sjukdomstillstånd är varje minut dyrbar och allt måste fungera. Man ska kunna lita på utrustningen, den ska tåla tuffa tag och vara lätt att använda i en stressad situation.

Vi erbjuder instruktörsutbildningar i HLR, så att ni själva kan utbilda er personal. Som utbildad instruktör hos oss är man alltid uppdaterad enligt senaste guidelines.

Vi har också ett brett sortiment av träningsutrustning som hjärt-lungräddningsdockor, övningshjärtstartare, m m. Vi är Laerdals största återförsäljare i Sverige och kan erbjuda hela deras sortiment. Vi erbjuder snabba leveranser från vårt lager i Sverige.

Vi har idag ett flertal räddningstjänster, brandförsvar, polismyndigheter och vaktbolag som kunder, vilket vi tror är ett kvitto på kvaliteten i både våra produkter och utbildningar. HLR Konsulten är en viktig aktör i det professionella nätverk som arbetar för kunskapsspridning och för en större tillgänglighet av hjärtstartare. Vi samarbetar bland annat med Södersjukhuset i SALSA-projektet. Inom ramen för projektet har vi utbildat ett stort antal HLR-instruktörer inom både polisen och räddningstjänsten.

Vi erbjuder:

Produkter

  • Hjärtstartare som är robust och speciellt anpassad för utrycknings- verksamheten. Är enkel att använda och driftsäker, utför självtester dagligen
  • Tillbehör till hjärtstartare, med snabba leveranser
  • Första hjälpen, som andningshjälpmedel, brännskadeförband och immobilisering
  • Träningsutrustning, dockor och övningsdefibrillatorer

Utbildning

  • Instruktörsutbildningar enligt HLR-rådets utbildningsprogram

Support eller serviceavtal

Vi kan erbjuda support och serviceavtal anpassade utifrån era behov och önskemål.

 

Vi rekommenderar följande produkter:


Hjärtstartare2

Hjärtstartare

Vi har hjärtstartare för alla branscher, för er som jobbar inom sjukvården, räddningstjänsten, på kontor, idrottsanläggningar, köpcentra osv.
Förbandsväskor

Förbandsväskor

Förbandsväskor i flera olika utföranden för att passa era behov och önskemål, stora och små, packade och tomma.
SNÖGG Förband

SNÖGG Förband

Elastiskt och självhäftande förband är lätt att arbeta med. Finns i olika bredd, längd och tjocklek. Kommer i två olika färger, hudfärgat samt blått för livsmedelsindustrin.
BurnFree Brännskadeförband

BurnFree Brännskadeförband

Brännskador kan drabba anställda på arbetsplatser inom allt från restauranger till processindustri. Det kan handla om kokande vatten, kemikalier, öppna lågor, het olja, elektricitet med mera. Då är det alltid bra att ha sterila brännskadekompresser för snabb avkylning.
Immobilisering

Immobilisering

Vårt sortiment av bårar, nackkragar och splint för att isolera utsatta delar av kroppen vid allvarliga skadesituationer t.ex. kläm- och krosskador samt benbrott.
S-CUT (2)

S-CUT - Ett effektivt skärverktyg

S-CUT är ett effektivt skärverktyg som ersätter saxar och liknande verktyg. Förutom vanliga kläder skär den mycket snabbt genom grova arbetskläder, läder, dragkedjor samt till och med fodrade skinnställ.
HLR-Dockor

HLR-Dockor

Här hittar du alla typer av övningdockor i olika storlekar och utföranden för hjärt- lungräddning.

Jag önskar kontakt

Vill du veta mer om en särskild produkt eller vilken lösning vi kan skapa just för dig eller ditt företag? Ange dina kontaktuppgifter nedan så ringer vi upp eller mejlar dig.

“Med hjärtstartare och utbildning i HLR känner personalen en större trygghet att möta olika situationer. Samarbetet med HLR Konsulten skapade trygghet och kunskap. Jag som beställare fick hjälp med förslag utifrån våra behov. Resultatet var över förväntan. De som gick instruktörsutbildningen utbildade kollegorna. Vid insatser har liv kunnat räddats. I de fall det inte gått att rädda livet vet man i varje fall att man gjort allt man kunnat.” Södertörnspolisen,
Robert Haaga, Kriminalkommissarie
polisenstockholm
Några av våra kunder