Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Den samlar i vissa fall också in personuppgifter. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta. Läs mer
läkare och sjuksköterskorläkare räddar liv med HLR

Hälso- och sjukvård

På vårdinrättningar och vårdmottagningar måste det finnas god beredskap och rutiner för akuta situationer. Att rätt utrustning finns på rätt plats kan vara helt avgörande. Den ska vara enkel att använda och fungera i en stressad situation, man ska kunna lita på utrustningen.

Vi har ett brett sortiment inom akututrustning och första hjälpen, med allt från hjärtstartare, andningshjälpmedel till olika typer av förbandsmaterial av hög kvalitet. Vi erbjuder kvalitetsmärken som Snögg, Cederroth, Burnfree och Laerdal/Philips.

Att öva regelbundet och hålla kunskapen på en aktuell nivå är också viktigt. HLR Konsulten erbjuder grundutbildning i hjärt- och lungräddning för sjukvårdspersonal och vid behov också instruktörsutbildningar och fortbildning för instruktörer, så att ni själva kan se till att personalen har aktuell utbildning. Vi har också ett brett sortiment av träningsutrustning som hjärt-lungräddningsdockor, övningshjärtstartare, m m.  Vi är Laerdals största återförsäljare i Sverige av kan erbjuda hela deras sortiment. Vi erbjuder snabba leveranser från vårt lager i Solna.

Vi erbjuder:

Produkter

  • Hjärtstartare som är enkel att använda och driftsäker, utför självtester dagligen
  • Första hjälpen, som andningshjälpmedel och förband
  • Träningsutrustning, dockor och övningsdefibrillatorer

Utbildning

  • Utbildningar enligt HLR-rådets utbildningsprogram
  • Instruktörsutbildningar enligt HLR-rådets utbildningsprogram

Support eller serviceavtal

Vi kan erbjuda support- eller serviceavtal anpassade utifrån era behov och önskemål.

 

Vi rekommenderar följande produkter:

Hjärtstartare2

Hjärtstartare

Vi har hjärtstartare för alla branscher, för er som jobbar inom sjukvården, räddningstjänsten, på kontor, idrottsanläggningar, köpcentra osv.
Pocketmask

Andningshjälpmedel

Andningsskydd för inblåsningar i samband med hjärt-lungräddning. Flera olika alternativ med nyckelring finns, perfekt som give-away.
SNÖGG Förband

SNÖGG Förband

Elastiskt och självhäftande förband är lätt att arbeta med. Finns i olika bredd, längd och tjocklek. Kommer i två olika färger, hudfärgat samt blått för livsmedelsindustrin.
Förbandsväskor

Förbandsväskor

Förbandsväskor i flera olika utföranden för att passa era behov och önskemål, stora och små, packade och tomma.
Akututrustning

Akututrustning

Blandade artiklar lämpade för akuta situationer i vården. Exempelvis hjärtbrädor och hjälpstickor till A- och S-HLR.
HLR-Dockor

HLR-Dockor

Här hittar du alla typer av övningdockor i olika storlekar och utföranden för hjärt- lungräddning.

Jag önskar kontakt

Vill du veta mer om en särskild produkt eller vilken lösning vi kan skapa just för dig eller ditt företag? Ange dina kontaktuppgifter nedan så ringer vi upp eller mejlar dig.