Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Den samlar i vissa fall också in personuppgifter. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta. Läs mer

Instruktör S-HLR Barn

Våra instruktörsutbildningar sker i enlighet med HLR-rådets senaste riktlinjer i hjärt-lungräddning barn för sjukvårdspersonal. Vi håller utbildningarna i Stockholm (Solna), Göteborg och Malmö. Vid minst fyra deltagare kan tidpunkt och ort anpassas efter önskemål.

Kursens målsättning
Att utbilda instruktörer som i sin tur håller grundutbildning i hjärt-lungräddning barn för sjukvårdspersonal (S-HLR Barn).

Omfattning
- Kursdeltagaren blir efter godkänd utbildning certifierad instruktör i S-HLR Barn enligt Svenska HLR-rådets utbildningsprogram från 2021.
- Kursen omfattar 8 timmar

Innehåll
- Information om riktlinjer och HLR-rådets utbildningsprogram
- HLR med god kvalitet och tillämpning av utvecklande feedback – praktisk övning
- Test av HLR-teknik
- Redovisning av träningsuppgifter
- Att utbilda allmänheten
- Utbildningsmaterial
- Diskussion om pedagogik och organisation av HLR-utbildning

Obligatoriska förkunskaper
- Genomförd grund- eller repetitionsutbildning i S-HLR Barn inom de senaste sex månaderna med giltigt intyg (för dig som inte gått kurs erbjuder vi grundutbildning i anslutning till instruktörsutbildningen: se Öppen utbildning S-HLR barn.

Obligatoriska förberedelser inför kursen
- Läsa in kurs- och instruktörsbok i hjärt-lungräddning barn för sjukvårdspersonal.
- Genomföra HLR-rådets webbutbildning i hjärt-lungräddning barn för sjukvårdspersonal på både kursdeltagar- och instruktörsnivå
- Se filmen ”Barn-HLR utbildningsfilm 2021” på HLR-rådets hemsida
- Läsa in hela instruktörsboken i hjärt-lungräddning barn.
- Förbereda träningsuppgifter enligt instruktioner i kallelsen

Pris
4 600 kr/kursdeltagare, exklusive moms.
Kursmaterial som ingår: Kursbok i S-HLR, instruktörsbok i Barn -HLR och S-HLR Barn. Efter kursen kan kursintyg laddas ner i HLR-rådets Utbildningsportal. 

STOCKHOLM
Datum och tid: 08.00 - 17.00
27 oktober

GÖTEBORG
Inga inplanerade tillfällen

MALMÖ 
Inga inplanerade tillfällen

Anmälan: Fyll i formuläret nedan.

Information om personuppgifter: När vi registrerar din anmälan kommer vi att behandla och spara de uppgifter du lämnar. Vi gör detta för att kunna fullgöra det avtal vi ingår i och med din bokning, vad gäller leverans, fakturering och support. Som kund hos oss registrerar vi också vilken utbildning du deltar i. Uppgifterna kan också komma att användas för uppföljning samt marknadsföring. Vi kommer att lagra och gallra dina uppgifter i enlighet med gällande lagstiftning (bokföringslagen). Övriga uppgifter sparar vi så länge du är kund hos eller i max fem år.

Du har alltid rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig eller exempelvis begära radering. Kontaktinformation: info@hlr-konsulten.se.

Kursanmälan S-HLR Barn instruktör

Välkommen med din anmälan. Vänligen fyll i alla uppgifter, var noga med att faktureringsuppgifterna stämmer. Kallelse med instruktion om förberedelser samt kursmaterial skickas till dig på den angivna leveransadressen ca 3 veckor innan kursstart. Mottagaren får en avisering om hämtning av paket via SMS eller e-post. Du kan också välja att enbart göra en intresseanmälan.Fakturaadress

Leveransadress för förberedande kursmaterial
Fylls i om annan adress än fakturaadressen.