Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Den samlar i vissa fall också in personuppgifter. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta. Läs mer

Köpa hjärtstartare

Vi erbjuder hjärtstartare för olika behov. Kontakta oss och berätta om era förutsättningar, i vilken miljö och i vilket sammanhang hjärtstartaren ska finnas. Vi hjälper er med information och råd.

Priser för hjärtstartare kan variera beroende på vilken modell man väljer. Se dock till att välja hjärtstartare från en etablerad och beprövad leverantör. Hjärtstartaren ska vara enkel att använda och driftsäker.

I vårt sortiment hittar du marknadens vanligaste förekommande och väletablerade märken. Det finns både möjlighet att hyra och köpa.

Önskar du offert eller råd och hjälp så kontakta oss via formuläret nedan.

HLR Butiken kan du läsa mer om hjärtstartarna och priser samt även beställa direkt. 

Just nu har vi  riktigt bra erbjudanden på hjärtstartare i hlr-butiken.se. Mer information finns där!

Philips HeartStart

Vi erbjuder: HeartStart HS1– lämplig för kontor, HeartStart FRx – lämplig för alla miljöer, inklusive tuffare miljöer som industri och båt/vattenmiljöer samt HeartStart FR3, med eller utan EKG, – för den professionella vården och utryckningstjänsten.

Physio Control LIFEPAK

Vi marknadsför tre modeller: Den allra senaste modellen LIFEPAK CR2 och  LIFEPAK CR Plus, båda lämplig i kontorsmiljö och tuffare miljöer samt LIFEPAK 1000, avsedd för professionella vården och utryckningstjänsten.

Cardiac Science PowerHeart

Vi marknadsför två modeller: Powerheart AED G5 som kan fås antingen i halvautomatisk eller helautomatisk utförande. Lämplig för de flesta miljöer.

Jag önskar offert på hjärtstartare

Vi skickar gärna en offert på hjärtstartare. Om du kan berätta lite mer om önskemål, t ex köp eller hyra, så gör gärna det i meddelanderutan. Ange också telefon och e-postadress, så att vi kan nå dig.