Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Den samlar i vissa fall också in personuppgifter. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta. Läs mer

Köpa hjärtstartare

Vi erbjuder hjärtstartare för olika behov. Kontakta oss och berätta om era förutsättningar, i vilken miljö och i vilket sammanhang hjärtstartaren ska finnas. Vi hjälper er med information och råd.

Priser för hjärtstartare kan variera beroende på vilken modell man väljer. Se dock till att välja hjärtstartare från en etablerad och beprövad leverantör. Hjärtstartaren ska vara enkel att använda och driftsäker.

I vårt sortiment hittar du marknadens vanligaste förekommande och väletablerade märken. Det finns både möjlighet att hyra och köpa.

Önskar du offert eller råd och hjälp så kontakta oss via formuläret nedan.

HLR Butiken kan du läsa mer om hjärtstartarna och priser samt även beställa direkt. 

Just nu har vi  riktigt bra erbjudanden på hjärtstartare i hlr-butiken.se. Mer information finns där!

logga philips

Philips HeartStart

Vi erbjuder: HeartStart HS1– lämplig för kontor, HeartStart FRx – lämplig för alla miljöer, inklusive tuffare miljöer som industri och båt/vattenmiljöer samt HeartStart FR3, med eller utan EKG, – för den professionella vården och utryckningstjänsten.
logga physio control

Physio Control LIFEPAK

Vi marknadsför två modeller: Den allra senaste modellen LIFEPAK CR2, lämplig i kontorsmiljö och även tuffare miljöer samt LIFEPAK 1000, avsedd för professionella vården och utryckningstjänsten.